Аспарух Вълчанов: Да обединим любовта си за Пловдив!

Животът

20-10-2015, 15:49

Снимка:

AMG

Автор:

AMG

Всичко от Автора

Аспарух Вълчанов, кандидат за кмет на район „Западен“ от коалиция ПЛОВДИВ УТРЕ:

Кандидатирам се, защото обичам Пловдив. Това е лозунг, който мнозина издигат. Той е вече със собствена статистика в ежегодните предизборни агитации. В България сме наясно с много такива статистики и с други, не дотам лицеприятни. Например за напускащите родината ни обезверени млади хора. За застаряващата нация. Или за това на кое място сме в света по удовлетвореност, грамотност, конкурентоспособност... Както казах, всички сме наясно със статистиките.
Аз вярвам, че единственият начин да ги преобърнем е не да продължим да изреждаме негативите, а наистина да се обединим около любовта си към нашия забележителен град, към нашата уникална земя под слънцето и да направим така, че добрите неща да се случват.
Моята кандидатура е за район „Западен“. Моята амбиция е за Пловдив. Надеждата ми – за България.
В голяма степен биографията ми сама говори за моите убеждения.
Завършил съм средното си образование в ПГМТ „Професор Цветан Лазаров“ в гр. Пловдив.
Магистър съм по международен маркетинг към ВСУ „Черноризец Храбър“.
Работил съм няколко години като администратор и управител пак тук, под тепетата. От шест години съм собственик на малък семеен бизнес в областта на търговията, който успешно развивам, не без всеотдайността на служителите ми.
Не са ми липсвали възможности да „напусна кораба“, но моето място е тук и аз се стремя да се утвърждавам в моя град. Искам да видя как съвместните ни постижения, енергия и придобит опит допринасят за развитието му.
Да, аз наистина обичам Пловдив. Обичам България. Припознавам каузите и целите си тук. Вярвам, че ние сме способни и най-вече лично отговорни да променяме страната си и да я правим родината, с която се гордеем и която не искаме да напуснем.
Но трябва и да сме наясно, че всичко, което е лесно да бъде направено е също толкова лесно да не бъде направено. А като не го направим - мечтите са напразни. Отговорността е наша и времето е сега.
Ако обичате Пловдив, ако искате вие да решавате какъв ще бъде ПЛОВДИВ УТРЕ, гласувайте! Гласувайте със сърце, с № 15 и с №7 за преференциалния вот, защото гласувате за своето бъдеще!