Министерството на младежта и спорта инвестира близо 68 хил. лева в спортна зала „Добротица“

Мисия Добрич

21-10-2015, 13:38

Снимка:

© Dobrichutre.bg

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Срокът за извършване на строително – монтажните работи е до 60 дни

Министерство на младежта и спорта обяви публична покана за събиране на оферти по реда на Закона за обществените поръчки с предмет „Подмяна на екстериорни врати и прозорци в спортна зала „Добротица“ - гр. Добрич“. Предметът на обществената поръчка е обновяване и ремонт на комбинирана зала за спортни игри и централен вход, част от Спортен комплекс „Добротица“ – гр. Добрич.

Проектът предвижда извършването на текущ ремонт на съществуваща сграда. Разгърнатата застроена площ на залата е 7 506 кв. м. Площта, предмет на разработката, е 411,3 кв. м. Дейностите ще обхванат комбинираната зала за спорни игри (волейбол, баскетбол) и централния вход на спортния комплекс. Предвижданите дейности са демонтаж и изнасяне на съществуващи прозорци, изработка и монтаж на PVC прозорци, изработка и монтаж на входни двукрили врати, алуминиеви с термомост, доставка и монтаж на завършващи алуминиеви профили, отвън и отвътре по периферията на прозорците и вратите.

Средствата за изпълнение на поръчката ще бъдат осигурени от Републиканския бюджет. Прогнозна стойност е 67 994,94 лв. с ДДС. Срокът за извършване на строително – монтажните работи е до 60 дни, считано от датата на съставяне и подписване на протокол за откриване на строителната площадка, до подписване на констативен акт за установяване годността за приемане на строежа.