Изчезналият Йордан от „Меден рудник” имал имотни спорове с пастрока си

Крими

26-10-2015, 13:39

Снимка:

снимка, 24 часа

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Аутизмът е опазил момчето, изчезнало на Черни връх

Семейството не искало да се вдига много шум около случая

Продължава издирването на 39-годишния Йордан Вълков от „Меден рудник”, който изчезна мистериозно на 21 октомври.Флагман.БГ научи от разследващи, че една от версиите, по които се работи, е запроблеми с пастрока на бургазлията. Наскоро той прехвърлил голям процент от семейните имоти.
Бургазлията напуснал дома си около обяд, като дори не взел дебитната карта със себе си. Няколко часа по-късно колата му е открита в езерото „Мандра”. В нея е намерен и мобилният телефон на Йордан, както и негови дрехи.
В автомобила е открита и половин бутилка алкохол, което показвало, че с него най-вероятно е имало и друг човек. Самият Йордан не пиел.
Мъжът нямал заеми и врагове. Бил кротък и неконфликтен. Семейството нямало финансови проблеми, тъй като Йордан работел в бургаската рафинерия и взимал висока заплата. С нея успявал да покрие всичките разходи на 4-членното семейство.
Фамилията не искала да се вдига много шум около случая. Именно за това до момента медиите не са официално уведомени за изчезването на 39-годишния бургазлия. Мистерията се заплита допълнително и от факта, че негови близки вече публикуват снимката му във Фейсбук с призиви за помощ. Те обаче са видими само за техни приятели и не се разпространяват в по-големите групи в социалната мрежа.