И началото, и краят на Ралица Василева в CNN били кошмарни

Журналистката няма мъж до себе си, чака сина й да се ожени

Журналистката Ралица Василева краси специалния 150-и брой на списание LOVE style и признава в ексклузивно интервю от Чикаго, че все още не е изживяла голямата любов.

„Не съм я имала, а и ми е късно да я постигна. Изживяла съм само малки пламъчета, сега сърцето ми е свободно.

Смятам обаче, че съм щастлива, защото имам късмет и със сина ми, и с начина, по който моят живот тече" - споделя тя пред изданието.

Наследникът й Александър е на 31 години и си има приятелка американка и Ралица се надява да се оженят някой ден, но не им се бърка.

Василева поддържа младостта си с фитнес и здравословно хранене и не би си направила пластична операция.

Тя никога няма да забрави последния си работен ден в CNN след 23 години там, в който изцапала сакото си с кисело мляко, но петното така и не се видяло в ефир.

„Последната ми емисия беше доста кошмарна, тъй като тогава „Ислямска държава" обезглави журналист. Първата ми година в телевизията също беше труден период.

Сънувах кошмари, че няма да се сетя думата на английски в жив ефир и не знаех как ще се справя, но за щастие този мой ужас остана само в сънищата ми" - доверява новинарката.

Тя днес е ръководител на екипа в родната телевизия BIT, която има офиси в САЩ и в България.

Заради новото предизвикателство Ралица се преместила от Атланта в Чикаго с два куфара. От нашата страна най-много й липсват близките, както и шопската салата.

„И тук си я правя, но не е като родната. Така и не успях да свикна в Америка с живеенето на кредит" - признава Ралица./Lifestyle.bg