Мъж уби две жени в Долно Езерово /ОБНОВЕНА/

Крими

27-10-2015, 14:51

Снимка:

снимка, е бургас

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

26 години затвор за садист, разчленил труп на седем части

Екзекутираните са майка и дъщеря. Ловецът стрелял по тях вече е задържан

Майка и дъщеря са застреляните две жени преди по-малко от час в бургаския квартал Долно Езерово, съобщи за Burgasutre.bg говорителят на полицията - Цветелина Рандева.

Те са били екзекутирани показно пред дома си от 52-годишен мъж, с иницали Д.Р.. Той вече е задържан.

Прострелването е осществено със законно притежавана ловна пушка „ИЖ”, вероятно по битови причини, уточняват от полицията.

Мъжът живеел в близост до семейната къща на жертвите, разположена на ул. „Северна” № 14  и е поддържал от близо две години любовни отношения с дъщерята - 46-годишната Иванка Т. Тя е била застреляна първа, в двора на дома си, от упор в областта на сърцето, след това извършителят е насочил оръжието към майка й - 68-годишна.

На място работи екип от криминалисти. Телата на двете жени ще бъдат изпратени с линейка в катедра "Съдебна медицина" на МБАЛ - Бургас. На мястото на инцидента е имало свидетели  - хора от съседните къщи. Извършителят обаче се издирва. След като стрелял два пъти, той е напуснал мястото на инцидента. Беше издирван от полицейските служители около 30 минути.

Според жители от квартала, известният с ловните си умения мъж, е бил в нетрезво състояние. Той често пиел и тормозел с шумни разпри и заплахи жертвата.

Примопмняме, че жестокото двойно убийство на двете жени беше извършено днес следобед  около 14.00 часа в бургаския квартал "Долно Езерово. 

Екзекуцията на двете жертви е извършена показно, на открито. На място има екипи на полицията и линейки. На място се прави оглед.