Хелоуин маратон в White bar

Пловдив Лайф

29-10-2015, 10:18

Снимка:

Официална страница във Фейсбук

Автор:

AMG

Всичко от Автора

Още по Темата:

Мощно парти за Хелуин разтресе White bar

На крачка от Хелоуин сме!
Скелети, зомбита, ангели, вампири, медицински сестри, пирати и така нататък до края на нощта - досещате се за какво говорим, нали?
Както злата вещица в Хензел и Гретел, така и домакините от White bar ви примамват (сладко, сладко) да се спуснете в тъмните дебри на HALLOWEEN партито още от навечерието на 30 октомври /петък/, когато страховитият купон ще започне със зрелищно HALLOWEEN SALSA PARTY. Всички вещици, вампири, върколаци, зомбита и ... любители на салсата са добре дошли да посрещнат по ужасяващо щур начин денят на Вси Светии! Вечерта на 31 октомври, домакините от Белия бар са се погрижили да бъде много кървава и секси, като ще ви потопят изцяло в атмосферата на празника. За качественото Ви преживяване ще отговаря диджей Турбо, който ще разбуди духовете с убийствените си тракове. Добавете към всичко това и чаровното присъствие на адреналинките на White bar, подобаващо зловещ интериор, заобиколени от смразяващи звуци по тъмните пътеки на страховития лес и всякакви други задължителни за празника елементи.
Освен зловещо настроение, организаторите са подготвили и ужасяваща доза страховити подаръци за всички купонджии, с които ще се опитат да успокоят злите духове.
Гостите на Белия бар ще бъдат посрещнати с вампирски Welcome Drink - шотове Кървавата Мери. А за истински кръвожадните изненадите на бара ще са "Страшни"! За най-атрактивно маскираните пък ще има супер награди - Романтичен уикенд за двама в апартамент на хотел "Лайпциг", Новогодишни куверти за двама за White bar, както и Вечеря за двама в White bar.
Храма" на нощните забавления в града под тепетата White bar ще отвори тежките си врати още на 30 октомври, за да даде старт на HALLOWEEN парти маратона и да приюти много секси вампирки и зловещи привидения. Домакините обещават кървава и секси вечер, която ще Ви потопи изцяло в атмосферата на празника и ще продължи до зори или докоато ви издържат краката.
Датата е ясна, началото на партито е в 21:00 часа, а мястото е White bar на хотел "Лайпциг".
Резервирайте местата си още от сега! Обаждайте се на приятели и побързайте да си подготвите костюмите.
Маскиран или герой по душа, всеки е добре дошъл!