Победа за Добруджа 07 срещу Левски Боол

Спорт

01-11-2015, 09:48

Снимка:

ИА Добруджа

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Най-много точки -13 отбеляза Светослав Арнаудов

С традиционно представяне на състава на Добруджа 07 и послания от всеки един от играчите към феновете в залата  започна първият домакински мач на Добруджа 07, в който момчетата на Мирослав Живков надиграха очаквано Левски Боол с 3:0. (в отделните части 25:14, 25:16 и 25:20). Най-много точки -13 отбеляза Светослав Арнаудов, който успя да забие и 5 аса от начален удар, съобщи ИА Добруджа. С точка по-малко -12 се отчете Велизар Чернокожев, а Маринков добави 11 точки за победата.
  Георги Манчев: Все още липсва сработка, но тази година има доста преодолими отбори в лигата, а три тима ще диктуват събитията.
  Боян Йорданов(Томис, Констанца): Радвам се, че Левски е жив. Тук атмосферата е невероятна.
  Теди Джорджо: Добрич е един от най-волейболните градове в България. Нека се повтори големият волейболен празник от пролетта.
  Мирослав Живков, ст.треньор на Добруджа 07: Левски е име в българския волейбол и трябва да се отнесем с уважение към момчетата. Нашите играчи са заедно от 2 месеца. Приоритет при привличане на играчи ще са момчетата от ДЮШ на Добруджа 07. С мъжете вече тренират Димитър Матеев и Мартин Георгиев, който е брат на Жулиен и играе на поста разпределител.
  Галин Господинов, президент на ВК „Добруджа 07”: Благодарности на фен-клуба, който се включи активно и дано това е добро начало за добър сезон.
  Христо Илиев, ст.треньор на Левски Боол: Абсолютни аматьори сме, но искам момчетата да изпитват удоволствие от играта. Добруджа ще играе решаваща роля в първенството.