Ераносян ще търси точки за Лудогорец ... у дома в Пловдив

Спорт

02-11-2015, 12:42

Снимка:

интернет

Автор:

Михаил Савов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Сериозен тест за Лудогорец на Ераносян на "Герена"

Ангел Петричев: Ераносян има кураж

Разградчани се нуждаят от задължителна победа на "Лаута"

След загубата за Купата на българия от Локо (ГО), отборът на Лудогорец се нуждае на всяка цена от победа срещу Локо(Пд).

Мачът ще бъде особен за треньора на разградчани Едуард Ераносян. Едо е част от историята на "Лаута", където ще гостува с тима на Лудогорец.


По ирония на съдбата Ераносян трябва да гони три точки за Лудогорец срещу своя Локомотив от Пловдив,който също има нужда от точки защото е в долната част на класирането в "А" група.


А и колкото от Разград да твърдят,че столът на Ераносян не се клати, дори при реми, което ще е равно на загуба за Лудогорец, треньорският пост на настоящия шампион ще изглежда все по-овакантен.

Ераносян има опит в треньорската професия и е изключителен реалист. След отпадането от Локо (ГО) той заяви,че всеки наставник ходи с оставка в джоба. И той също не прави изключение от правилото.

Но също така се знае,че Едо е безкрайно амбициозен и няма да се остави така на инерцията,която е обхванала Лудогорец. За да тръгне отборът нагоре той трябва да мобилизира до краен предел играчите. Очертава се повече от интересен мач между Локото на Едо и сегашния му тим Лудогорец.