Световноизвестният лечител и мистик Сал Ракели посети Велико Търново

Животът

02-11-2015, 16:18

Снимка:

общинско радио

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Според него Старата столица излъчва животворна енергия

Световноизвестният учител, лечител, ясновидец и мистик Сал Ракели бе във Велико Търново за представянето на най-новата си книга „Истинската история на Земята”, съобщи Общинско радио. Освен срещите с хора, той успя да посети хълма Царевец, паметника Асеневци и Самоводската чаршия, и къщата на Учителя Петър Дънов в Арбанаси. И остана впечатлен от животворната енергия, която излъчва старата столица и околностите й, както и от добрата българска традиционна кухня.
Сал Ракели е с близо 40 г. опит в областта изследване на човешкия потенциал. Създава свой собствен уникален метод за медитация, наречен „Алфа-Тета програмиране“, чиято цел е препрограмиране на подсъзнанието и отключване на вътрешния творчески потенциал. Автор е на книгите: "Интергиране на душата", "Земята се пробужда: Пророчества 2012 - 2030 г.", "Измененията на Земята и бъдещето на човечеството: Послания на Основателите", "Живот на предела", както и на множество статии.
Сал Ракели посещава за първи път Велико Търново. Градът е част от поредното му турне в България, организирано от издателство „Възнесение”.