Жена подпали парашута си по време на скок (видео)

Екстремното изпълнение е на американката Бриана Томпсън

Известната почитателка на екстремните спортове и инструктор по парашутизъм Бриана Томпсън публикуван в YouTube шокиращо видео, което за три дни натрупа повече от 370 хиляди гледания. 

На кадрите се вижда как тя лети с отворен парашут над Аризона, след това прострелва жизнено важното оборудване със сигнален пистолет и то се запалва.

За няколко секунди, Бриана буквално се оказва на прага на смъртта, тя пада свободно без да е обезопасена. За щастие, този смел трик на американката приключва благополучно. Тя успява да разкопчае горящото оборудване и да отвори резервния си парашут, който й помага да завърши успешно скока и да се приземи благополучно на земята.

Наскоро, в YouTube звезда се превърна и френската сърфистка Мод Ле Кар, която доказа на света, че може да яхнете вълните на високи токчета и с вечерна рокля. 23-годишната жена се качи на борда на елегантни сандали и фина, черна, дантелена рокля.

Както се посочва в бележките към видеото, Мод Ле Кар искала да докаже на всички, че жената сърфист може да бъде и талантлива, и обаятелна в същото време.