Пловдив преживя една незабравима вечер с “Легендите”

Хиляди пяха вечните рок хитове и викаха многократно музикантите на бис

Хиляди фенове буквално бяха препълнили чисто новата зала “Кoлодрума” за концерта на “Легендите” вчера вечерта в Пловдив.

Константин Цеков от ФСБ, Константин Марков и Стенли от Тангра, Йордан Караджов от Сигнал, Митко Кърнев от D2 и Любо Киров зарадваха Пловдив с над 25 златни хита - едновременно изпълнени в оригинален аранжимент, но и показващи познатите артисти в нова светлина.

Концертът под тепетата изправи публиката на крака и я направи участник в музикалната рок – епопея, като пя незабравимите хитове като „След десет години“, „Пак ще се прегърнем”, „Оловният войник“, „Жулиета”, „Да те жадувам“, „Ледено момиче“, „100 години”, „Има ли цветя“ и други. А на финала музикантите се връщаха многократно на сцената, извикани на пет поредни биса.

Едно от най-ценните неща за всеки музикант е да усеща любовта на публиката където и да отиде. Още на първите си концерти във Варна и Бургас Легендите получиха много подаръци, включително торта с техните образи, приготвена от почитателка! В Пловдив техен фен се оказа и топ готвачът шеф Мирослав Дончев. За всеки от членовете той създаде специални "легендарни" пици "Верди" и лично им ги поднесе.

Овации отнесоха и победителите от конкурса за най-добрa училищна група „Голямо междучасие 2015“ - Panic Station, които откриха концерта на „Легендите“ .

Турнето на супергрупата „Легендите” продължава с концерти в:
Габрово - 6 ноември - Спортна зала “ОРЛОВЕЦ” , 20:30 ч.
София - 14 ноември - Зала 1 на НДК, 20:00 ч.
Русе - 10 декември - Зала БУЛСТРАД АРЕНА, 20:30 ч.
Билети за всички градове могат да се закупят в мрежата на Eventim.bg. В Габрово - бензиностанции OMV. В София - билетен център НДК. В Русе - рекламен офис "Седмицата" и бензиностанции OMV.

Любимата музика на поколения българи достига до всички с подкрепата на Първа инвестиционна банка (Fibank).

Турнето на ЛЕГЕНДИТЕ се осъществява с медийната подкрепа на НОВА телевизия, БГ Радио, Радио 1, Energy, DARIK Radio, Z-Rock, Tangra Mega Rock, WeRock.bg, BulgariaUtre, Actualno.com, Offnews.bg, Dnes.bg, VBOX7, Timeart.bg, iwoman.bg, kafene.bg, MetalHangar18.com, в-к Марица, Mediacafe.bg.

Видео от концертите на “Легендите”
Facebook-страница на „Легендите“