The Medical Channel - телевизия за здраве, вече и у нас

Животът

09-11-2015, 10:12

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Каналът е изцяло преведен на български

Eдна нова английска медия - The Medical Channel, стартира и у нас.

Това е телевизия изцяло на здравна и медицинска тематика, пише 24chasa.bg.

Базираната в Лондон компания Limeclip Ltd стартира своя IPTV и кабелен телевизионен канал през юли миналата година. Той ще предлага водещи мнения на голям кръг специалисти в областта на медицината и здравето. Също и съдържание, наситено с много информация, чрез което да се увеличат познанията относно различни заболявания в достъпен телевизионен формат за масовата публика.

The Medical Channel е изцяло преведен на български.

“Даваме си сметка, че има недостиг на коректна, висококачествена здравна и медицинска информация за аудиторията. Чрез стартирането на изцяло преведен на български канал в България имаме възможност да предоставяме важни здравни и медицински послания от достоверни източници към широка нова аудитория”, казва Нивес Лепин, която отговаря за разпространението на Limeclip Ltd. Компанията е международен дистрибутор на тв съдържание.

Каналът вече е достъпен за българските зрители чрез услугите на телевизионния и интернет доставчик “Еском”. В началото дейността му е концентрирана предимно върху хардуера. През последните години фирмата се развива като комуникационен оператор.