Трупата на Нешка Робева идва в Пловдив

Пловдив Лайф

14-11-2015, 11:02

Автор:

ПловдивУтре

Всичко от Автора

Атрактивният концерт – спектакъл се провежда в 11 български града

За своя 15-годишен юбилей шоуто на Нешка Робева ще зарадва своите почитатели в Пловдив. Уникалната празничната програма е на 26 ноември от 19:00 часа в Колудрума. Тя включва представяне на най-доброто от всички спектакли на трупата, както и специалното участие на ансамбъл "Русска рома" и Ибряма с неговия оркестър, които ще бъдат вплетени в спектакъла, режисиран от Нешка Робева.

Атрактивният концерт – спектакъл се провежда в 11 български града и Пловдив е един от избраните. Вече 15 години шоуто на Нешка Робева изпълва с възторг своите почитатели. През 2001г. с огромен успех българска трупа стъпва и на сцената на Бродуей със спектакъла "Два свята". През годините два от спектаклите са удостоени в Москва с Голямата награда и Златен диплом "Золотой Витязь".

Ансамбъл "Руска Рома" е добре познат на българската публика през последните десет години. Неговите многобройни гостувания го превръщат в любимец на всички поколения българи. Трупата гастролира с огромен успех в САЩ, Канада, Франция, Германия, Италия, Испания, Латвия, Сенегал и Хърватия. Благоевградските зрители ще могат да се потопят в света на циганското изкуство под пленителните звуци на седемструнни китари и цигулки. В репертоара на трупата са включени много лирически романси и популярни мелодии от последните им четири самостоятелни албума, които създават неповторима атмосфера на неподправена радост.

На 21 ноември трупата гостува във Велико Търново, на 24 в в Ямбол, на 25 - в Хасково, на 29 - в Благоеград .