С променени маршрути от понеделник е Градският транспорт

Мисия Бургас

14-11-2015, 15:50

Автор:

Бургас Утре

Всичко от Автора

Поради асфалтирането на отсечката до кръстовището с бул. "Демокрация"

Временни ограничителни мерки  на движението по ул. "Стефан Стамболов" ще бъдат въведени от понеделник (16 ноември), заради асфалтирането на отсечката до кръстовището с бул. "Демокрация". Това ще доведе до промени в движението на линиите от градския и междуселищен транспорт, чийто маршрут минава през този участък на града, съобщават от Община Бургас.

Първият етап на строително-ремонтните дейности, свързан с изпълнението на проект "Интегриран градски транспорт", започва на 16.11.2015 г. и включва пълно затваряне на източното платно на улицата (от страната на Новата поща). Поради тази причина, в посока МБАЛ линии с номера № 1, № 2, № 211, № 30, № 61, № 32, № 62 и Бургас - Българово ще пътуват както следва:
- № 1 -Ж.П.гара - бул. "Демокрация" - МБАЛ
- № 2 - ул. "Сан Стефано" - бул. "Демокрация" - МБАЛ
- № 211 - ЖП гара - бул. "Демокрация" - МБАЛ
- № 30, № 61, № 32, № 62 и Бургас - Българово: ул. "Сан Стефано" - бул. "Демокрация" - МБАЛ.
До приключване на първия етап от асфалтирането, спирки "Нова поща" и "ПГМЕЕ" (Механотехникума) няма да бъдат обслужвани.

 

За улеснение на пътниците, автобусите по горепосочените линии ще спират на всички спирки на градския транспорт на бул. "Демокрация":
- сп. "Лазур бл. 74" – (срещу у-ще "В. Априлов")
- сп. "Ул. Дунав"
- сп. "Хотел Аква".

Частично ще бъде затворена за движение  и ул."Струга" в непосредствена близост до бул. "Стефан Стамболов" на 14.11.2015 г. (събота) от 08:00 до 17:30 часа.