Запалиха заведение на златно място в Несебър

Крими

16-11-2015, 11:15

Снимка:

снимка, интернет

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Задържаха 29-годишен от Добрич с разнообразна дрога в Несебър

Собственост е на дама от града, която го е приватизирала преди години

Заведение, намиращо се на метри от бъдещия център на Несебър, изгоря при мистериозни обстоятелства в събота срещу неделя вечерта. Обектът е собственост на възрастна дама от Несебър, която го е приватизирала преди години.
От няколко лета не е работило, но локацията му го превръща в апетитна хапка – на метри от площад „Жулиета Шишманова“, където до година-две ще се изгради новият суперцентър на морския курорт и ще се съсредоточи целият административен и културен живот на Несебър.
Пред Флагман, местните жители разказват, че от години заведението привлича сериозен интерес на бизнесмени от града, но засега собственичката му държи висока цена, която отблъсква инвеститорите. Според слуховете – над 1,5 млн.лв.
Не е ясно дали палежът е умишлен, но огънят пламна в неделя сутринта, около 2:30 часа. Тръгнал е от основното тяло на заведението. При пожара се взривиха две газови бутилки, от които по чудо не пострадаха пожарникарите.
Несебърските огнеборци близо 3 часа не можеха да се справят с огнената стихия, а в резултат на нея цялото заведение е напълно изгоряло.