Данъчен от Добрич e „Служител на годината - 2015” на НАП

Парите

17-11-2015, 16:46

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Жени Колева работи в приходната агенция от 2002 година в сектор „Ревизии и проверки”

Главният инспектор по приходите Жени Колева от Добрич бе избрана за “Служител на годината - 2015” на НАП и отличена с грамота, която и връчи министър-председателят господин Бойко Борисов. Тя се  съревновава за отличието с изявени служители от функция „Контрол” от териториалните дирекции в цялата страна. Конкурсът служител на годината се организира за дванадесета поредна година, като стремежът на инициативата е служителите в организацията да изберат свои колеги с високи  професионални знания и умения, предприемчивост и находчивост при справянето със служебни казуси и приносът им в общата работа на териториалното звено. В навечерието на професионалния празник на приходната агенция - Деня на Свети апостол и евангелист Матей, изпълнителният директор на НАП Бойко Атанасов обяви най-добрите служители на агенцията от основните функции на администрацията - „Контрол”, „Обслужване”, „Събиране”, „Обжалване” и „Обща администрация“Г

Жени  Колева работи в приходната агенция от 2002 година в сектор „Ревизии и проверки”, а понастоящем е главен инспектор по приходи в отдел „Проверки” при ТД на НАП Варна. След дипломирането си като магистър по икономика в ИУ Варна, тя придобива и специалност по управление на администрацията.

 „Усилията, които полагаме с моите колеги, бяха оценени. Изборът на Жени Колева за "Служител на годината" на НАП е признание за вложеното старание в работата не само от нея, но и от всички служители на териториалната дирекция. Това ни задължава да подходим още по-отговорно и професионално в работата с нашите клиенти и поставените ни задачи“, заяви директорът на НАП Варна Милена Колева.