"Феята Кандилка“ в Каменната зала на Двореца

Добрич Лайф

20-11-2015, 11:59

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

За децата от Белия град - утре от 10.00 ч.

Държавният куклен театър от Добрич ще представи на своите най-малки почитатели на 26 ноември от 10:00 ч. постановката „Феята  Кандилка“ . Пиесата ще се играе в "Каменна зала" на "Двореца" – Балчик.

От Културен център "Двореца" - Балчик, и тази зима няма да изневерят  на традицията за внасяне на радост в детските очички, подарявайки безплатно присъствие.

       Спектакълът „Феята Кандилка“ е театрална адаптация на авторския текст на Весела Николова Фламбурари – „Майска нощ  с феята  Кандилка“. За силата на всеотдайната любов не съществуват граници и непреодолими препятствия. Тя е неподвластна на злобата и завистта. Това  е посланието на творческия екип към малките зрители. С изключително атрактивни кукли и сценичен декор пиесата  представя една феерична и нежна история  на  лунен лъч и феята Месечка.

       Тайнството, което малките ще изживеят по време на спектакъла е подготвено и ще се реализира от актьорите: Теодора Желева, Мирослава Демирева и Димитър Ялнъзов. Автор на текста е Весела Фламбурари, а режисьор  Даниела Христова.