Къде спират водата днес:

Животът

30-11-2015, 11:49

Снимка:

©Pixabay

Автор:

София Утре

Всичко от Автора

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Латинка“ в жк. „Изток“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода” живеещи в района по ул. „Райко Даскалов“ от ул. „Акад. Методи Попов“ до ул. „Фредерик Ж. Кюри“, по ул. „Латинка“ от ул. „Райко Алексиев“ до бул. „Цариградско шосе“.


Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Цар Асен“ в Център се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 12:00 часа по ул. „Гургулят“ от бул. „Витоша“ до ул. „Княз Борис“. Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Осогово“ в Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа по ул. „Осогово“ от бул. „Александър Стамболийски“ до бул. „Тодор Александров“.


Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод по ул. „Чавдар войвода“ с. Световрачене, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на ул. „Софийска“, ул. „Войнешки път“, ул. „Чавдар войвода“, ул. „Лесновска“, ул. „Поляната“, ул. „Миладин Цветков“.


Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ в с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ , ул. „Люляк“, ул. „Гороцвет“, ул. „Велкова воденица“, ул. „Кайгана“. Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Малина“ в кв. „Драгалевци“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на ул. „Малина“, ул. „Цветарска“.


Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Теменуга“ във вилна зона „Китката“ на с. Кокаляне, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на ул. „Теменуга“ от №6 до №20.


Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Наука“ в кв. „Военна рампа“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа в Гара „Илиянци“ (жп. блокове), по ул. „Азалия“ от ул. „Джерман“ до Северна скоростна тангента
Химснаб, Автотранснаб.


Във връзка с превключване на уличен водопровод на ул. „Папрат“ в кв. „Драгалевци“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на ул. „Еловица“.