Петима младежи потрошиха две коли в Малко Търново

Крими

04-12-2015, 11:01

Снимка:

снимка, burgasnews

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

В резултат на полицейските действия е установено, че извършители на първото деяние са петима младежи - на 16 и 18 години

На 03 декември около 07.50 ч. в Районно управление - Малко Търново  е получено съобщение от 32-годишен мъж от с. Звездец за това, че на ползвания от него лек автомобил "Фолксваген Голф", с кюстендилска регистрация, паркиран на ул. "Петрова нива" № 1, е счупено предното панорамно стъкло, двете странични огледала и от удар с крак са огънати лявата предна и задни врати и предния калник. 
Малко по-късно е получено второ съобщение от 26-годишен мъж от с. Градец, общ. Котел за това, че на ползвания от него лек автомобил "Рено Лагуна", с бургаска регистрация, аварирал на около 5 км. от Малко Търново в посока Бургас, е счупено предното панорамно стъкло, задното панорамно стъкло, страничното стъкло на шофьорската врата, стъклото на задната лява врата и е изкъртено лявото огледало. 
В резултат на полицейските действия е установено, че извършители на първото деяние са петима младежи - на 16, 18 двама на по 21 и 23 години,  всички от Малко Търново. Трима от тях са потрошили втората кола.