Ранен в катастрофата край Търговище бере душа

Крими

04-12-2015, 22:59

Снимка:

©DobrichUtre.bg

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Двама загинаха при тежка катастрофа край Лесидрен

Виновният шофьор се разминал само със счупено ребро

46-годишен мъж е с опасност за живота от тежката катастрофата, която стана по пътя Търговище – Попово в района на село Здравец, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР – Търговище. Както вече е известно, около 14,20 часа в община Търговище е подаден сигнал за тежък инцидент на пътя за Попово. Д.Н., на 39 год., от Попово, управлявайки собствения си лек автомобил „Хонда Акорд” с търговищка регистрация, на прав участък от пътя предприема изпреварване, навлиза в лентата за насрещно движение и губи контрол над колата. Така се блъска челно във „Фолксваген Туран”, управляван от Д.Д., на 46 г., от гр. Търговище.
След удара хондата е навлязла в дясната лента за движение и е блъснала странично лек автомобил „Опел Астра” с търговищка регистрация, управляван от Я.М., на 35 г., от с. Здравец, община Търговище.
Трима са ранени при катастрофата, като най-тежко е състоянието на 46-годишния водач на фолксвагена, който е с фрактура на таза и опасност за живота му. Виновният водач на хондата е с фрактура на ребро.
Жена на 68 години, пътувала във фолксвагена, е с фрактури на две ребра и на тазобедрена става. По случая е образувано досъдебно производство.