Търси се вариант за отопление на Кооперативния пазар

Мисия Добрич

07-12-2015, 14:31

Снимка:

©DobrichUtre.bg

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Кметството актуализира документите по проекта за водния цикъл

Община  Добрич търси вариант за осигуряване на отопление в централния кооперативен пазар през зимата, заяви на днешната оперативка кметът Йордан Йорданов. През миналата седмица е била поставена задача на директора на „Общински пазари“  да се потърсят начини за отопление. До днес не бе постъпило предложение. Предвидено е среща по този въпрос до края на деня.

 Йордан Йорданов съобщи също, че се поддържа диалог с общинската фирма „Комунал ефект“ по въпроса за отстраняване на аварии и заделяне на финансови средства в рамките на Капиталовата програма за подобряване на състоянието на малки улици в близост да централна градска част. Предстои частичен ремонт на улица „Разлог“, където ще бъде изпълнена настилка с чакъл.

 По проекта за обновяване на водния цикъл на Добрич и през миналата седмица са проведени разговори с Министерство на околната среда и водите, съобщи още  Йорданов. От там са поставили срок на Община град Добрич до края на месец февруари да бъдат актуализирани и изчистени всички неща около проекта, а до 15-ти януари трябва да бъдат подадени първите апликационни форми. Кметът обеща, че ще  бъдат спазени сроковете.