Пиян сотаджия помете кола на кръстовище

Крими

07-12-2015, 14:38

Снимка:

m.novini.bg

Автор:

plovdiv.utre.bg

Всичко от Автора

Трима души загинаха при инцидент с два специализирани автомобила

Пиян сотаджия предизвика тежка катастрофа в Пловдив, съобщи Нова телевизия. Джипът на охранителната фирма се е движил с над 100 километра в час по бул. "Цариградско шосе". На кръстовище патрулът удря лек автомобил, управляван от 50-годишен водач, който е пострадал при инцидента и е откаран в болница. Според очевидци колата на СОТ се е движила с висока скорост и е минала на червено. Тестът с дрегер е отчел 1,4 промила алкохол в кръвта на охранителя.


А снощи трима пловдивчани загинаха на място при тежка катастрофа на пътя Оризово - Плодовитово, съобщиха от полицията. Специализиран инкасо автомобил "Форд Транзит", управляван от 48-годишен мъж се е движил с несъобразена скорост. Водачът губи управление над автомобила, който напуска пътното платно, навлиза в района на строителен обект и блъска 25-годишен мъж, който загива на място.


Автомобилът продължава движението си и се удря в специализиран автомобил "Ивеко Дейли" на Пътна помощ, товарещ аварирал лек автомобил, след което се блъска в бетонни отломки и се преобръща на лявата си страна. В резултат на удара, на място загиват водачът и возещият се до него 61-годишен мъж.