Спират утре водата временно на много места в столицата

Животът

13-12-2015, 11:36

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Ще бъдат осигурени водоноски, ако строително-ремонтните дейности превишат 12 часа

На 14 декември 2015 г. (понеделник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. 220 жк. „Люлин" 2, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: бл. 202, бл. 203, бл. 204, бл. 209, бл. 210, бл. 220, бл. 221. ул. „Доктор Александър Станишев" №37 и група търговски обекти до бл. 204. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 221. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 14 декември 2015 г. (понеделник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. 722, район „Люлин" се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: Съюз на слепите в България, Производствено предприятие „Успех" по бул. „Сливница" от ул. 722 до ул. „Добринова скала". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: Съюз на слепите в България. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

След реализацията на тези инвестиционни проекти клиентите на „Софийска вода" живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 14 декември 2015 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 517 кв. „Христо Ботев" , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. 511, ул. 510, ул. 519, ул. „Георги Спасов". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 517 ъгъла с ул. 511.

На 14 декември 2015 г. (понеделник), във връзка с разкриване на уличен водопровод на ул. „Република" и ул. „Захари Зограф" с. Мрамор , се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 15:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Мичур", ул. „Пламък", ул. „3-ти март", ул. „Христо Ботев", ул. „Васил Левски"; по ул. „Захари Стоянов" от ул. „Алеко Константинов" до ул. „Васил Левски". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Република" ъгъла с ул. „3-ти март"; ул. „Захари Зограф" ъгъла с ул. „Алеко Константинов".

На 14 декември 2015 г. (понеделник), във връзка с изместване на водомерен възел на ул. „Миджур" жк. „Лозенец" , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: по ул. „Миджур" от ул. „Милин камък" до ул. „Света гора" по ул. „Света гора" от ул. „Криволак" до ул. „Кръстю Сарафов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Миджур" ъгъла с ул. „Света гора".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен