Млад мъж се застреля с ловна пушка след болезнена раздяла

Тялото му е било намерено вчера около обяд от брат му

32-годишен шуменец се самоуби със законната си ловна пушка. Момчил Атанасов се се е прострелял в апартамента си в кв. „Тракия”, на ул. „Кольо Фичето”.Няма данни да е оставил предсмъртно писмо, говори се, че любовна драма е накарала младият мъж да сложи край на живота си, пише "24 часа".
Тялото му е било намерено днес около обяд от брат му. Той на няколко пъти му звънял по телефона, но Момчил не отговарял. После продължително звънял и на вратата, накрая я разбил. Влязъл се натъкнал на ужасяващата гледка.
Момчил бил налапал цевта на ловния си автомат, марка „Чърчил” и с крак дръпнал спусъка. Главата му просто била разпиляна. Съседи разказват, че младият мъж бил таксиджия, преди това завършил шуменския университет. Според тях той трудно преживял раздялата с бившата си приятелка, която вече била с друг мъж и дори чакала дете. Личната драма го накарала да вземе фаталното решение.
В профила си в социалната мрежа последно влизал на 11 декември около 21 часа и написал: Не е важно да си ЯК, важно е да си пустинЯК" и постнал нечия мисъл: „Ако не можеш да си щастлив, поне можеш да си пиян”. На профилната си снимка е с ловната си пушка. Вероятно самотата му е тежала, защото от 2005 година е бил регистриран в известен сайт за запознанства, последно влизал там на 29 ноември т.г.