Музикалният колапс на Енрике Иглесиас в България

Колкото и да ви обясняват какъв страхотен концерт е направил синът на Хулио Иглесиас, това не е вярно

Латино звездата Енрике Иглесиас закъсня с над два часа за началото на втория си концерт в българската столица, с което предизвика шумни освирквания. При появяването си на сцената обаче българите преглътнаха обидата и шумно го аплодираха.

Препълнената зала „Арена Армеец“ не обърна внимание на фалшивото пеене и като цяло липсата на пеене от страна на „звездата“, която трябваше да осребри заплатената солидна входна такса за шоуто.

Още в началото, синът на Хулио се извини на български за закъснението, като се оправда на английски, че бил зле и имал нужда от болница.

Според запознати обаче, той имал нужда от сън и почивка след купона в Лисабон обилно сиропиран с алкохол и най-вероятно със сериозна доза наркотици.

Енрике зарадва зрителите, но разочарова феновете, които познават от близо творчеството и живите му изпълнения с фалшивото си грачене и унилото си сценично присъствие. Фенове, които са посещавали негови концерти в Париж и Барселона споделиха разочарованието си пред Bulgariautre.bg с думите:

„Понеже това е България и знае, че хората ще са доволни и от минимума, си позволи да не е в кондиция и да направи посредствено шоу. В Париж се представи блестящо, пя, танцува и кипеше от енергия.“

Други пък ни разказаха: „Гледахме същият концерт в Барселона, нищо общо. Тук дори не разбрахме кога е излязъл на сцената. А там се раздаде още със старта на концерта. Много, много зле, повече няма да посетим негово шоу.“.

След драматичния артистичен провал на Енрике тази вечер, под въпрос е и обявения за 15 май концерт в София. На 16 декември Иглеисас ще зарадва почитателите си в Тел Авив, а на 20 декември ще пее в столицата на Шри Ланка, Коломбо.

Още реални факти за концерта и краха в музикалната кариера на Енрике Иглесиас плюс пикантни подробности зад кулисите очаквайте само в Блогът на Елза Парини утре!