Зеленогорски: Кметовете ни в Плевен, Монтана и Добрич искат да останем в управлението

"Аз винаги търся това, което ни обединява", коментира съпредседателят на ПГ на Реформаторите

"Аз винаги търся това, което ни обединява. Чух се с кмета ни в Монтана, с кмета ни в Плевен, с кмета ни в Добрич. Тяхното мнение е, че трябва да направим усилие да останем в мнозинството и да реализираме реформите”, заяви Найден Зеленогорски в "Здравей, България" по Нова телевизия.

"Няма решение на Реформаторския блок дали ще останем в управлението, или ще минем в опозиция. В момента единственото легитимно решение е да сме част от управляващото мнозинство, така ще е докато то не бъде отменено", коментира още съпредседателят на парламентарната група на Реформаторския блок. "Аз имам най-тежка лична история с ГЕРБ, лична. Нито Радан Кънев, нито който и да е има такава история. Но когато си в политиката, ти правиш най-полезното за тези, които представляваш. Не гледаш лично на този проблем. В Плевен и в момента имаме тежки взаимоотношения... Аз бих предпочел да работим нещата бавно и полека, без героични пози”, посочи още той.  "Може да искаме в следващите шест месеца да се реализират конкретни неща. Според мен това е една подкрепа под условие”, допълни Зеленогорски.

"Нашите избиратели не са доволни – преди Коледа да им сервираме това не е добър подарък. Отново разцепление, отново заявка за предсрочни избори, отново несигурност във всички дясномислещи хора в Българуя...", коментира бившият плевенски кмет.

"Петър Москов според мен се справя отлично. Не се съмнявам нито в професионалните, нито в моралните му качества. Аз подкрепям Петър Москов и ще продължавам да го подкрепям. Това е правилното решение. Той е министър на Реформаторския блок. Ние сме избрани от симпатизантите на Реформаторския блок", каза още Зеленогорски.