Убиха Зърнаря!

Добричкият зърнен бос е бил убит този следобед в къщата му в центъра на Варна

Убийство на ул. "Хан Крум" в Гръцката махала във Варна, е станало около 16.30, съобщи  Varnautre.bg. Мустакат мъж е влязъл в дома му на първия етаж и го е застрелял. След стрелбата съпругата му е повикала линейка, но медиците само са установили смъртта, научи Varnautre. Името на жертвата е  Тинко Георгиев. Той е собственик  на хотели в Албена, Златни Пясъци и Варна.  65-годишният бизнесмен  е известен с прякора си Зърнаря, тъй като се занимава и със зърнен бизнес в Добрич. Той е родом от добричко село. Паркираната кола пред дома му е с добричка регистрация.

Преди месеци друг враг на Иво Гела – Наско Ластика, умря внезапно, като се твърдеше, че органите му отказали и имал тумор в главата. Ъндърграундът обаче и до днес се съмнява, че е бил отровен, съобщи topnovini.bg.

От полицията във Варна отказват всякакви подробности. Единственото, което оповестиха, е че се работи по изясняване на обстоятелствата под наблюдението на Окръжна прокуратура. Заведено е досъдебно производство. От Обвинението също отказват подробности по случая. 

Изходите на Варна са блокирани от полиция, заради убийството станало преди час на ул. "Хан Крум" в града. Във връзка с него са предприврти процесулано-слествени действия и издирвателни мероприятия. Полицейски патрули са завардили Аспарухов мост и пътя за Златни пясъци, съобщиха от Varnautre.bg