62 годишната Ким Бейсинджър се омъжва отново

Актрисата не се е срещала с мъж 12 години

Папараци успяха да снимат Ким Бейсинджър и приятелят й Мич Стоун с еднакви халки на безименния пръст. След появата на снимките в интернет тръгнаха и слуховете, че актрисата се е омъжила. 

Ситуацията избистря майката на звездата, Ан Бейсинджър.

"Не, засега тя не се е омъжила. Но може би в най-скоро време това ще се случи. Тя се среща с един прекрасен човек, който наистина обича. Размениха си "обещание с пръстени ".

Сега не й е до сватба. Имаме много проблеми. Наскоро се завърнах от болницата, не мога да правя нищо сама. На Коледа ще дойдат при мен заедно." сподели майката на актрисата пред RadarOnline.

Заслужава си да се отбележи, че отношенията на звездата с фризьора й Мич Стоун е първият роман на Ким Бейсинджър за последните дванадесет години. След като актрисата се разведе с Алек Болдуин, не се е срещала с никого. Стоун и Бейсинджър са заедно от година и половина.

Между другото, наскоро официално се разведоха 55-годишният актьор Антонио Бандерас и 58-годишната актриса Мелани Грифит, които бяха женени 18 години. Двойката се раздели мирно и без съдебни разправии. Всеки месец Бандерас ще плаща на бившата си съпруга издръжка от 65 000 долара. Плащанията ще престанат, ако Грифит се омъжи отново.