Наско Сираков сърдит на Боби Михайлов заради Литекс

Спорт

18-12-2015, 18:03

Снимка:

интернет

Автор:

bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Бившият нападател е твърдо против изхвърлянето на "оранжевите" от елита

Доскорошните приятели и съратници Борислав Михайлов и Наско Сираков са в конфликт. Легендарният нападател на Левски бил твърдо за промени по всичките етажи на БФС, но не срещал подкрепата на бившия капитан на националния отбор. Именно поради тази причина започнали противоречията между двамата, разбра Блиц.

Едно от последните разминавания между тях бил казусът с Литекс. Наско е твърдо против изхвърлянето на ловчанлии от „А” група и щял да настоява пред Апелативната комисия за отмяна на решението, взето от СТК в сряда.
 
Сираков не бил съгласен и по други теми с Борислав Михайлов и постоянно твърдял, че ако нещата не се променят, ще се оттегли от футболния съюз.
 
Говори се, че Боби бил отчаян от всичко, което се случва напоследък, включително и заради неприятните новини, свързани с близкия му приятел Мишел Платини.

Атаките срещу шефа на БФС доста зачестиха, а най-новата бе от родния му клуб "Левски". За капак противоречията с Наско Сираков му идвали в повече. Дали в резултат на афект, Михайлов заявил пред част от подчинените си, че на моменти му се искало да се махне от българския футбол.
 
Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"