От утре коледни концерти за малки и големи в Добрич

Добрич Лайф

20-12-2015, 09:39

Снимка:

©DobrichUtre.bg

Автор:

ДобричУтре

Всичко от Автора

От детски градини и клубове ще звучи музика във втория ден от Предрождествените празници

На повече от десет места в община Добрич ще зазвучат коледни песни и музика за душата. Празничните концерти и спектакли стартират от понеделник и ще продължат до 25 декември.

Още от утре в културния афиш са заложени редица вълнуващи прояви, които са насочени, както към най-малките, така и към възрастните жители и гости на общината.

На 21 декември от 18.00 ч. в  Драматичен театър „Йордан Йовков“ ще бъде представен мюзикъл „В нощта преди Коледа“. Той е на Детски музикален театър „Дея“, с ръководител Лана Анцаридзе

Отново от 18.00 ч. в зала на Детски хор „Маестро Захари Медникаров“ ще започне Коледен концерт на Музикална школа „Доминанта“.

Само 30 минути по-късно в концертна зала „Добрич“ стартира и Коледен концерт на Духов оркестър – Добрич с диригент Стоян Монов и състави и индивидуални изпълнители при СОУ „Св. Климент Охридски“.

А в Народно читалище ”Йордан Йовков – 1870 г.”- библиотека,  отдел „Детски“, ще бъде изложена витрина от библиотечни документи по случай 150 години от рождението на Ръдиард Киплинг /1865-1936/.

През деня на 21-ви в повече от 7 детски градини пък ще има музикални представления, с много изненади за децата.