Къде ще спират водата утре:

Мисия София

20-12-2015, 11:38

Снимка:

©Bulgariautre.bg/архив

Автор:

София Утре

Всичко от Автора

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 21 декември 2015 г. (понеделник). Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за изграждане на уличен водопровод на ул. 220 в жк "Люлин-2" се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на бл. 202, бл. 203, бл. 204, бл. 209, бл. 210, бл. 220, бл. 221, ул. "Д-р Александър Станишев"37 и група търговски обекти до бл. 204. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на "Софийска вода", живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.


Във връзка с монтаж на тротоарен кран в жк "Зона Б-19" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 ч. на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района по ул. "Д-р Калинков" от бул. "Димитър Петков" до ул. "Царибродска", по ул. "Царибродска" от ул. "Д-р Калинков" до бул. "Иван Иванов" и бл. 6, бл. 15, бл. 16. Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "ВЕЦ Пасарел" в с. Долни Пасарел се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 ч. на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "ВЕЦ Пасарел", ул. "Хризантема", ул. "Руселия", ул. "Минзухар", ул. "Урвич", ул. "Белия камък", ул. "Борова гора", ул. "Искър".


Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. "Стилиян Чилингиров" във вилна зона "Киноцентър" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 ч. на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района по ул. "Стилиян Чилингиров" от ул. "Нарцис" до ул. "Сичан Николов", по ул. "Иван Богданов" от ул. "Стоян Чилингиров" до ул. "Боян Пенев". Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.


Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx. "Софийска вода" предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства. Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.