Катастрофа край Богомилово отне живот

Животът

20-12-2015, 14:23

Снимка:

общинско радио

Автор:

starazagorautre

Всичко от Автора

Един човек загина, а друг е с опасност за живота

Един човек загина, а друг е с опасност за живота след катастрофа, станала около 19 часа снощи, близо до село Богомилово. В посока юг се движил лек автомобил „Форд", управляван от 26-годишна жена от старозагорското село Дълбоки.

От отбивка, западно от платното за движение, водачката на автомобила предприела маневра "обратен завой", при което настъпил удар с движещото се в посока север"Ауди". Фордът се завъртял, ударил се в мантинелата и останал на пътното плътно. Към момента е ясно, че Ауди-то е собственост на старозагорец, но все още не е установено кой е бил зад волана по време на катастрофата. Той е напуснал местопроизшествието и се издирва.

В следствие на катастрофата на място починал возещият се на задната седалка във "Форд"-а 34 годишен мъж. Друг пътник-на32 години, е получил травматични увреждания и е настанен за лечение в ОАРИЛ на УМБАЛ "Проф. д-р Ст. Киркович" - Стара Загора, с черепномозъчна травма, с опасност за живота. Водачката на "Форд"-а e получила травматично увреждане на крака, обслужена e амбулаторно и е освободена, без опасност за живота.