Люк Скайуокър обикаля София инкогнито

София Лайф

22-12-2015, 10:09

Снимка:

Фейсбук

Автор:

Sofiautre.bg

Всичко от Автора

Марк Хамил си направи селфи със "Спартак" - Лиъм Макинтайър

Актьорът Марк Хамил, известен в ролята на Люк Скайуокър от "Междузвездни войни", пристигна в София, съобщиха от Киноцентъра. Любимият на поколения фенове джедай вече направи обиколка из студиата на "Ню Бояна филм".
Той се снима със своя колега Лиъм Макинтайър. Лиъм е познат у нас като изпълнителя на главната роля в сериала "Спартак: Войната на обречените". У нас той идва за втори път. Първият бе за "Легендата за Херкулес", където игра Сотирис - най-добрия приятел на легендарния супергерой.

Вчера екранните Люк Скайуокър и Спартак си направиха селфи в "Ню Бояна филм" точно пред стената със сториборда. Става въпрос за голяма стена, на която са залепени отделни образи и сцени от бъдещия филм, повечето са рисунки на създателите на проекта.

Идеята им е да онагледят някои случки и по-характерни визии. Хамил и Макинтайър играят заедно в сериала "Светкавицата", познат и на нашите зрители. Марк е в ролята на Шегаджията - най-големия злодей в сериала. Лиъм също е в ролята на злодей, който иска да отмъсти на Светкавицата за смъртта на брат си.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен