Митко Кърнев: Концертът ни в Бургас ще е като една споделена емоция

Бургас Лайф

23-12-2015, 16:26

Снимка:

снимка, darik

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Една от най-успешните бг банди празнува Коледа с фенове и приятели в бар „Alive“ с незабравимо парти

Разбиващата рок банда D2 ще събере феновете си в Бургас на един от най-светлите празници в годината. Навръх Коледа, точно на 25 декември вечерта в бар "Alive", една от най-влиятелните рок групи в България ще празнува в с бургазлии и ще им подари, както най-новите си парчета така и любимите хитове от последните два албума.

Празничният концерт в Бургас ще бъде старта на зимното клубно турне на D2 и ще започне точно в 23.00 часа, а билети за него ще могат да бъдат закупени на място пред нощния клуб.

Ето какво сподели основателят на една от най-успешните български банди през последните десетилетия - D2 за  големия коледен концерт в Бургас.

Какво да очакват феновете в Бургас на Д2? И какво бихте искали да им дадете като преживяване на връх Коледа?

Най-светлите празници са вдъхновение за тези концерти. Бих искал да изкараме една незабравима вечер и да изпратим по един подобаващ начин отиващата си година. В този смисъл в програмата ще заложим на най-популярните ни парчета, които винаги свирим така или иначе, големите ни хитове …на най-доброто от D2.

Ще изненадате ли публиката си с нови парчета? Какво влиза в плейлистата за 25-ти?

Ще има и нови парчета, да. На всеки концерт на Д2 има нови песни, но най-вече акцентираме върху това хората да чуят нещо познато и да изкараме наистина много добре заедно. Това е лайт мотива ни - едно хубаво предновогодишно парти.

И тъй като говорим за края на годината, каква беше за бандата и лично за вас отиващата си 2015?

За щастие и в двете отношения годината беше прекрасна. С групата бяхме много активни имахме едно лятно турне, сега вече тече зимното ни турне. Изкарахме няколко хубави песни. Лятото имахме ново парче с Боби и Лора Караджова. Сега направихме отново много хубава песен.  Успяхме и да стартираме проекта „Легендите“, също много успешен проект. Най-вече хубавото, е че съм жив и здрав, както и всичките ми близки и приятели. За повече от това не искам и да мечтая.

Бихте ли отправили една покана към феновете в Бургас, преди голямото парти в петък, зедно пожелание!

Пожелавам на всички много здраве, много хубави емоции и мир в душите на хората.

Бих искал да поканя на концерта на D2 на 25 декември за да споделим заедно с една хубава емоция празника.