Бургас се доближава до морето, "вдъхновена" година очаква Николов

Животът

28-12-2015, 13:10

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Кметът направи и кратка ретроспекция за изминалата година

С всяка изминала година Бургас се приближава все повече до морето. Пространството около новата Автогара "Юг" е поредната стъпка към това. Проектът ще стигне до водата и цялото това пространство, което сега е изпълнено с метални рола и опаковки с торове, ще бъде нов красив градски площад. Това сподели кметът на Бургас Димитър Николов по време на официалното откриване на новата бургаска автогара. 

Кметът направи и кратка ретроспекция за изминалата година. Някои от проектите ни бяха забавени заради провеждането на местните избори. В такива моменти винаги се получава едно отслабване на темпото и сътресение в екипите. Случихме на добро време, не само метеорологично, но в и държавата. Така успяхме да завършим някои много важни проекти. Строителството на Автогара "Юг" завърши още през есента, но поставихме допълнителни отводнителни канали за дъждовната вода и така завършихме този важен проект", каза още той.
Николов не спести и критиките си към някои от членовете на екипа са и в общинската администрация. "От много неща на бях доволен през 2015 година, но сега не е времето да се критикуваме. Може би бях прекалено добър и по-малко взискателен към своите колеги и администрациите. Това ще бъде компенсирано с повече работа и корекции в екипа. Надявам се тези, които са били по лежерни в работата си през 2015 година, да не мислят, че това ще продължи и през 2016-та", предупреди кметът.