Кирил Домусчиев иска бързо завръщане на ЦСКА в "А" група

"Армейците" липсват в елита


Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев се надява ЦСКА скоро да се завърне във футболния елит на България. Босът на "орлите" от Разград иска да е пример за успешно управление за другите български клубове и си пожела силно първенство, което да вдигне нивото на отборите и да им помогне за по-силно представяне в евротурнирите.

"Личната ми мисия? Да правя правилно нещата, за да не бъда упрекван и да не се страхувам да казвам истините и да правя нещата така, както трябва и както считам, че е правилно. Това важи и за бизнеса, и за футбола. Да се надяваме, че това, което правим в бизнеса с брат ми може да служи за пример на много други компании... надявам се, че всичко, което правим във футбола - всички инвестиции, които правим в Разград - игрища, нови бази, стадиони, както и успехите, които постига отборът, също може да служи като пример на всички футболни центрове в страната", каза в предаване на Канал 3 Домусчииев.

"Какво се случва с триъгълника ЦСКА - Левски - Лудогорец? За съжаление в момента няма триъгълник. Има само една отсечка Левски - Лудогорец, но да се надяваме, че ЦСКА в най-скоро време ще се завърне и ще има не само триъгълник, но и други клубове, които да се представят на ниво. Нека да има един многоъгълник, за да може първенството ни да е силно. От това ще спечелят отборите ни, които ще участват в евротурнирите" добави Домусчиев.