Тройно самоубийство шокира Пловдив (обновена)

Крими

04-01-2016, 13:07

Снимка:

© Bulgariautre.bg / Архив

Автор:

bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Мъж, жена и дете открити мъртви в апартамент

Три трупа са открити в апартамент в пловдивския квартал „Кючук Париж“, съобщава Дарик.

По първоначални данни в жилище на ул. „Асен Христофоров“ са открити телата на мъж, жена и дете. По непотвърдена информация става въпрос за тройно самоубийство, но полицията работи по няколко версии. От пресцентъра на полициятa потвърдиха информацията и уточниха, че сигналът за откритите тела е получен около 11.20 ч. тази сутрин.

35-годишен пловдивчанин е застрелял жена си, която е на 29 години и 5-годишната им дъщеря, съобщава Блиц, цитирайки информация на TNS.bg. Труповете им са открити преди час в семейното жилище на ул. "Асен Христофоров". На мястото е открито и оръжието на престъплението. По първоначални данни се касае за жестока семейна драма.

24 часа съобщава,, че 35-годишният Благой Сапунджиев е застрелял съпругата си Йорданка и дъщеричката си Петя, 5 г., в главите, а след това се самоубил по същия начин. Благой е убил семейството си с незаконно притежаван пистолет. Трагедията се разгирава три години след касапницата на бул. "Македония" пак в същия квартал на Пловдив. Тогава бившият военен Георги Тепавичаров застреля съпругата си Николинка и двете им деца.  Труповете бяха открити от брата на убития Георги. Отключвайки жилището, той се натъкнал най-напред на трупа на младата жена в спалнята. В последствие стана ясно, че причината е финансовият колапс, в който изпаднало семейството заради огромен кредит, който изтеглили, за да финансират семейния си бизнес.