Побойникът Крис Браун отново преби жена

Певецът ударил жена на частно парти в Лас Вегас

Скандалният американски рапър Крис Браун е набил жена, която го е снимала с телефона си, съобщиха световните агенции. Това се е случило на частно парти в Лас Вегас, САЩ.

По данни на сайта TMZ, специализиран в отразяване на живота на знаменитостите, по случая вече се води разследване.

Лейтенант Джеф Гудуин от полицията в Лас Вегас каза за Асошиейтед прес, че оплакването срещу 26-годишния изпълнител е постъпило в 22:30 ч. в събота.

Журналисти твърдят, че жертвата се казва Лизиен Гутиерес. Тя не възразявала името ѝ да бъде споменато.

По думите на Гутиерес, тя успяла да внесе мобилния си телефон на частното парти, организирано в нает от Крис Браун апартамент и да направи снимка на изпълнителя. Той обаче я видял и изпаднал в ярост. Певецът започнал да крещи на жената и я ударил в окото.

След скандала жената напуснала партито и съобщила за инцидента в полицията. Не се е наложило Гутиерес да бъде хоспитализирана. На сайта е качена снимка на жената, под окото на която има малка синина.

Официалната представителка на Крис Браун е казала, че обвинението не съответства на истината.

Полицията в Лас Вегас е искала да разговаря с Крис Браун в хотелската му стая, но певецът вече я е бил напуснал, преди да пристигнат служителите на реда.

През 2009 г. Крис Браун преби тогавашната си приятелка, певицата Риана и получи 5-годишна условна присъда и 180 дни обществено полезен труд.

Певецът нееднократно публично заявяваше, че се е разкаял за стореното. В края на 2010 г. той изкара курс по рехабилитация на склонни към домашно насилие мъже, а по-късно дори се сдобри с Риана.

През последните години обаче Крис Браун многократно е попадал в полезрението на полицията.