Кола кацна на дърво като на кино (ВИДЕО)

Крими

05-01-2016, 13:19

Снимка:

novanews.bg

Автор:

sofia.utre.bg

Всичко от Автора

Автомобил паркира в Панчаревското езеро

Лека кола излетя от "Самоковско шосе" и се приземи в короната на близко дърво, където вися няколко часа, съобщи БНР. Инцидентът е станал малко след 23:00 часа в понеделник, когато заради несъобразена скорост шофьорът е изпуснал от контрол колата и тя е изхвърчала от пътното платно. За щастие водачът е невредим.


"Кацнал на едно дърво, да, по същия начин. Горе-долу почти идентична ситуация, както във филма. Явно водачът на лекия автомобил е карал малко по-бързо в завоя, имаше силен снеговалеж, по-хлъзгав беше пътят, не е успял да вземе завоя. Излетял е от пътното платно и както във филма, кацнал на едно дърво – горе върху дървото. На водача му нямаше нищо. Автомобилът беше останал на дървото", коментира шефът на столичния КАТ Тенчо Тенев.


Той разказа още, че минути преди този инцидент, пак на същия път, заради висока скорост 29-годишна жена падна с колата си в Панчаревското езеро. "Дамата е управлявала лекия автомобил с несъобразена с пътните условия скорост. Вследствие на това се удря в едно дърво. От удара автомобилът отскача, спуска се по склона и предната част на автомобила е паднала в езерото на Панчарево", добави шефът на столичния КАТ.

И двамата шофьори са глобени заради шофиране с несъобразена скорост. От КАТ-София съветват водачите да бъдат внимателни по хлъзгавите пътища и да изчакват почистващите машини да опесъчат шосето.