Масов бой на Лъвов мост вкара двама чужденци в "Пирогов"

Единият пострадал при снощното сбиване е в тежко състояние

Тежко е състоянието на единия от пострадалите след масово сбиване между чужди граждани в района на "Лъвов мост" тази нощ. Това съобщи за Фокус говорителят на УМБАЛСМ "Пирогов" Мария Пойразова. Тя уточни, че в лечебното заведение са били приети двама мъже, като състоянието на единия от тях е сериозно. "Той има прободно нараняване в областта на корема със засягане на органи. Настанен е в хирургията", обясни Пойразова.


"Другият е приет в травматологията. Той е с прорезни рани в областта на кръста и на едното бедро. Раните му са обработени и той е настанен в травматологията в стабилно състояние, без непосредствена опасност за живота към момента", уточни Пойразова.


Трима чужди граждани получиха прорезни рани след масово сбиване в района на "Лъвов мост" на 5 януари вечерта. Сигналът за инцидента е получен около 20:50 часа. Вследствие на масовото сбиване между чужди граждани трима бяха откарани в болнично заведение за оказване на медицинска помощ. Предприети са полицейски действия по проверка на случая.