Мадона може да изгуби попечителството над сина си Роко

Гай Ричи смята да отнеме майчинските права на певицата

Бившият съпруг на Мадона Гай Ричи нае адвокат в подготовка за битката си за попечителство с поп иконата. Явно британският режисьор няма намерение да даде сина си Роко без бой на попзвездата.

В момента 15-годишният син на певицата и Гай е в обтегнати отношения с майка си и е заминал да живее с баща си и новото му семейство в Англия, където прекара и коледните и новогодишни празници.

Според последните информации първото съдебно заседание между екссъпрузите ще бъде в Ню Йорк през февруари.
Бившата двойка се разведе през 2008 г., като от тогава до сега Роко живееше с Мадона в САЩ, а се виждаше с баща си по-рядко.
Според сайтът TMZ тийнейджърът иска да живее с баща си в Лондон, тъй като той може да му осигури по-стабилна и любяща среда, а и майка му била „твърде властна и контролираща личност“.
47-годишният Ричи се ожени през лятото за манекенката Джаки Айнсли, от която вече има три малки деца. Според слуховете Роко се разбира повече от добре с младата си мащеха.
Мадона пък даде привиден отговор на ситуацията, като публикува снимка с всичките си (четири деца), под която написа „Любовта побеждава всичко“.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен