Нов обир в София (обновена)

Крими

06-01-2016, 18:43

Снимка:

Bulphoto / архив

Автор:

bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Маскирани обраха банка в "Люлин"

Апашите от "Люлин" са задигнали 170 хиляди лева

Апашите атакували този път заложна къща в "Красна поляна", грабежът е осуетен

Въоръжен грабеж е извършен в заложна къща на улица „Добротич” в квартал „Красна поляна”, съобщиха от пресцентъра на МВР. Сигналът за обира е подаден тази вечер около 17.45 часа. В офиса е имало само 1 служител, когато тима апаши нахълтали вътре. След заплахи взели наличните пари и избягали. Криминалисти правят в момента оглед на местопроизшествието.

Полицията продължава да издирва нападателите на банковия клон в столичния квартал „Люлин“ 7 от снощи. Обирът отново бе в края на работния ден, а след като взели парите, апашите отново побягнали в неизвестна посока.

Извършителите не са успели да вземат нищо и за щастие, няма пострадали при инцидента, съобщиха по-късно от централата на „Заложни къщи Доверие“. В 18:00 ч. на 06.01.2016 г. в офис на национална верига "Заложни къщи Доверие", намиращ се в гр. София, жк.Красна Поляна, ул. "Добротич" беше извършен опит за грабеж от 3 въоръжени лица, се казва в информацията от компанията. И още: „Собственото звено за видеонаблюдение и охрана незабавно регистрира събитието и в резултат на предприетите мигновенни мерки и задействане на охранителните процедури грабежа беше осуетен“.

От „Заложни къщи Доверие“ заявиха още, че оказват пълно съдействие на органите на реда за разкриване на извършителите. „Своевременно сме предали видео-записи и пълното описание на грабителите. В заключение бихме искали да информираме всички клиенти на компанията ни и офиса в „Красна поляна“, че тяхното имущество е опазено от това посегателство и че винаги могат да разчитат на нас, оправдавайки своето име, а именно ДОВЕРИЕ“, казватоще от компанията.