Съдебен изпълнител продава магазин за керамика

Мисия Бургас

09-01-2016, 12:26

Снимка:

КЧСИ

Автор:

Бургас Утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Синеморец бей пак на търг

Цената му е паднала до близо 702 000 лева

Задлъжнял магазин за керамика в Бургас за втори път излиза на търг, цената му обаче този път е паднала до близо 702 000 лева, след като при първия търг той бе обявен за 876 825 лв. , пише  Topnovini.bg. Търговският обект се намира на ул. „Гладстон” 27, партерен етаж. Собственост е на фирмата „Елис – Ге“ ЕООД.

Магазинът е обявен за публична продажба от частния съдебен изпълнител Делян Николов. Началната цена на търга е 701 460 лева. Причината е дългове към „Уникредит Булбанк“.

„Елис – Ге“ е вносител на стоки за обзавеждане на бани от Италия и Испания – плочи за баня, санитарен фаянс, вани, душ кабини, смесители, мебели за баня. Именно такава стока се предлагаше и в продавания магазин.

В описанието на търговския обект пише, че е съставен от шоурум, санитарен възел и кухня. Навсякъде са изградени окачени тавани с вградено осветление и вентилационна инсталация. Подовата настилка, стените и носещите колони са облицовани с гранитогрес. Част от стените, които са общи със съседния обект, са на тухла. В шоурума са изградени няколко декоративни, преместваеми стени, представляващи част от дизайна и обзавеждането на обекта. Санитарният възел е облицован с фаянс и гранитогрес и е образуван с моноблок, биде и мивка със смесителна батерия. Кухнята е оборудвана с двуредни кухненски шкафчета от ПДЧ с вградена мивка.

Продажбата ще се проведе от 15 януари до 15 февруари тази година в Бургаския районен съд. Отварянето на офертите и обявяването на евентуален купувач ще бъдат на 16 февруари от 10:30 часа.