„Приятели“ се събират, но без Матю Пери в новия епизод

Булевард

16-01-2016, 17:04

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Още по Темата:

Потвърдено: "Приятели" отново се събират!

12 години по-късно сериалът ще се възроди в специален дълъг епизод на 21-ви февруари по Ен Би Си

Матю Пери, който играе ролята на Чандлър Бинг, няма да участва в новия епизод на „Приятели“.

Това обяви самият той по време на британското предаване The Graham Norton Show.

Той обяви и малко повече подробности за новия епизод, като подчерта, че той всъщност няма да е това, което феновете на сериала очакват.

По думите му новият епизод всъщност е документален и няма да проследява историята на Моника, Чандлър, Джоуи, Фийби, Рос и Рейчъл.

Епизодът ще има за цел да отдаде почит на режисьора на сериала Джим Бъроуз.

По време на британското токшоу Пери допълни, че самият той ще отдаде почитта си от Лондон, където репетира за участието си в пиесата „Краят на копнежите“.

Почитателите на един от най-обичаните и гледани сериал "Приятели", са във възторг селд новината, че любимите им герои отново ще бъдат на екран, макар и за един специален двучасов епизод.

Режисьор ще бъде Джеймс Бъроуз, който много пъти е режисирал епизоди на сериала. Той е добре познат с работата си за сериалите "Бар Наздраве", "Дарма и Грег", "Теория за големия взрив" и др.
От 2004 г. почитателите на телевизионното шоу се надяват да видят своите любимци Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Матю Пери, Мат Лебланк и Дейвид Шуимър отново заедно.
Новият епизод ще бъде излъчен на 21 февруари по американската телевизия Ен Би Си. Още отсега обаче са ясни някои проблеми за продукцията.
"Всички ще вземат участие, но пък не знаем дали ще можем да ги съберем в една стая по едно и също време логистично", коментира новината директорът на Ен Би Си Робърт Грийнблат по повод натоварените графици на актьорите.