Стойчо Стоев: Не обичам футбол от типа "напред каквото стане"

Треньорът на "сините" притеснен относно привличането на нападател

Левски замина на втори подготвителен лагер в Турция. „Сините” ще бъдат в Анталия от 20 януари до 11 февруари, като през това време ще изиграят седем контроли.

Треньорът на тима Стойчо Стоев изрази притесненията си относно привличането на нов нападател. Специалистът се надява в най-кратки срокове той да се присъедени към тима, за да няма повторение с лятото, когато бяха привличани на пожар играчи, които разтрогнаха в началото тази година.

„Аз не обичам футбол от типа „напред каквото стане“. Ще привлечем централен нападател. Проблемът е, че още се бавим с това. Дали ще има дежа вю като през лятото? Надавям се, че не, защото това дежа вю ще е кошмарно. Искрено се надявам хората, които трябва да приключат тези трансфери, да успеят по-бързо. Невинаги това е възможно, дори като физическа възможност. Не знам дали съм претенциозен. Искам централния нападател, който на мен ми харесва, който ще пасне на стила на отбора и ще помогне. Може и да съм претенциозен в това отношение, но искам да привлечем точният централен нападател“, каза наставникът на „сините“.

 „Доволен съм от работата дотук. Имахме възможност да поработим една седмица, уцелихме и добри условия в Свиленград. Свършихме работата, за която бяхме отишли. В Турция акцентът ще бъде по-различен. Ще наблегнем на контролите, да могат тези млади момчета да се интегрират в отбора. Надявам се да бъдем в оптимална форма в първия кръг“, допълни Стоев.