Детелина Николова с благодарствено писмо от Брюксел

Мисия Добрич

20-01-2016, 15:16

Снимка:

©DobrichUtre.bg

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Нейното активно участие и принос към работата на Комитета на регионите през периода 01.01.2007 г. – 05.11.2015 г.

В писмо от председателя на Комитета на регионите Маркку Марккула се изказва благодарност за нейното активно участие и принос към работата на Комитета на регионите през периода 01.01.2007 г. – 05.11.2015 г., и се отправя покана към Детелина Николова да продължи да допринася в изготвянето на политиките на Европейския съюз.

          В своя отговор до Председателя на Комитета на регионите, Областният управител Детелина Николова благодари за топлите думи и добрата оценка за съвместната работа от 2007 г. до 2015 г.:

         „Периодът, през който бях част от Вашия екип, бе изключително ползотворен в моя професионален път. Етап, през който натрупах полезен опит и знания. Бях пълноценен партньор на местните власти в посока на надграждане на социалното сближаване.

         От позицията на Областен управител на област Добрич, Ви уверявам, че в добро взаимодействие и ефективен диалог ще продължа да работя с местната власт за устойчивото развитие на българските региони. Да съдействам за икономическия и социален просперитет и за създаването на повече възможности хората да живеят по-добре!

         Днес, всички сме изправени пред динамични промени и предизвикателства не само в Европа, в целия свят. Но аз съм убедена, че местните и регионални власти ще имат все по-голям глас в осъществяването на политиките в Европейския съюз. И ще положа всички усилия, тяхното мнение да се зачита във все по-голяма степен!

         Благодаря Ви за подкрепата!

         Пожелавам здраве и успехи в реализацията на Вашите идеи и бъдещи проекти!

         Вярвам, че нашето партньорство има широк хоризонт и в бъдеще!“, се казва в писмото на Областния управител Детелина Николова до Брюксел.