Черноморец (Балчик) започна без нови играчи

Спорт

23-01-2016, 16:11

Снимка:

Марияна Върбанова

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Футболистите са с амбиция за първото място

Лидерът в Североизточната В група Черноморец (Балчик) започна зимната си подготовка в края на миналата седмица. Балчиклии се събраха за дебютното за годината занимание в пълен състав. На този в редиците на отбора няма нови футболисти, както и напуснали такива, пише zona90.com.

Станислав Желязков зарадва треньорския щаб на отбора, след като започна тренировки след дълго отсъствие. Талантливият футболист получи тежка травма през миналата година, след като скъса кръстни връзки. Желязков започна леки упражнения, като от лагера на клуба се надяват той постепенно да започне да трупа физически сили и да успее да се включи в някоя от контролните срещи на отбора.

„Нямаме фикс идея да привличаме нови футболисти в състава. Тази възможности винаги е актуална, но единствено бихме взело някой млад футболист, за да му дадем възможност за развитие. Това е нашата цел. Вярвам, че пред всички момчета в клуба има дълъг път във футбола”, коментира старши-треньорът на балчиклии Георги Иванов-Геша.

Първата зимна контрола на Черноморец (Балчик) ще бъде срещу дубъла на Лудогорец (Разград), а спарингът е насрочен за 27 януари. Три дни по-късно балчиклии ще премерят сили с лидера в Югоизточната В група ОФК Несебър. Срещата ще се изиграе в Обзор. От 6 до 16 февруари Черноморец ще участва в турнира Балчик къп. Последната проверка на момчетата на Георги Иванов-Геша е предвидена за 20 февруари, като противник ще бъде отборът на Нефтохимик (Бургас).