Мобилните телефони „опичат” мозъците ни

Животът

24-01-2016, 19:00

Снимка:

БЛИЦ

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Идва краят на мобилните приложения

Експеримент доказа: Между два джиесема суровото яйце става рохко за 10 минути

Джиесемите са голяма беда за здравето на хората, въпреки че направиха революция в комуникациите. Мобилните телефони излъчват вълна с мощност 250 миливата. Това излъчване е като на микровълнов отоплителен уред. Джиесемът вдига температурата на мозъка с 1 градус след 15-минутен разговор и това директно променя ДНК на мозъчните клетки, твърди специалистът по радиестезия инж. Венцислав Димитров. Той е създател на уреди, които отчитат обективно това, което става в организма.

 По-безопасно е, ако разговаряме с помощта на слушалки. Не на хендсфри, защото това устройство излъчва същите вълни. По кабела на слушалките минава само звук, който не е опасен за клетките. А вълната от мобилните телефони е безопасна едва на 40-50 см от тялото.

 Когато се избира номер, тогава телефонът опитва да се свърже с цялата система и излъчването е пет пъти по-голямо, са измерили радиестезистите.

 Когато изпращаме SMS, излъчването надхвърля 250 миливата, и затова апаратът трябва да се държи далеч от тялото.

 

Двама инженери правят експеримент преди 4 години, излъчен по Нова телевизия. Поставят яйце между два включени джиесема и то почернява. Повторихме експеримента. Долепихме към сурово яйце два мобилни телефона с включена връзка помежду им. След 11 минути счупихме черупката. Белтъкът не беше видимо засегнат, но жълтъкът се беше сгъстил като при рохко сварено яйце. Проверихме това, като забихме нож в него.

 

“Един чип, залепен за апарата, може да намали излъчването до 5-6 миливата - обяснява инж. Димитров, който е един от изобретателите на устройството. - Изпратихме го преди години на директора на фирма, произвеждаща мобилни телефони, но не получихме никакъв отговор.

 

Инженерите на компанията явно не можеха да схванат технологията, защото са свикнали да работят с материални електрочасти. Докато нашият чип излъчваше определен тип вълни, за да се получи известният във физиката “кафез на Фарадей”, от който вълни не излизат.”

 Особено вредни са излъчванията на мобилните телефони за децата. “Чудя се на родителите, които дават на малки деца с неукрепнала имунна система да разговарят и да си играят с часове с мобилни устройства - споделя радиестезистът. - Безплатните минути разказаха играта и на тийнейджъри, и на възрастни. Случаите на хора с тумори се увеличават и ще растат заради безкрайните телефонни разговори.”

 

Инж. Димитров ни разказа трагичната история на известен за времето си български бизнесмен: “Когато с мой колега инженер влязохме при някогашния шеф на “Мобилтел” Владимир Грашнов да му предложим да сложи нашите чипове на мобифоните, го заварихме зад бюрото му с два мобилни телефона на ушите. Като му обяснихме за какво става дума, той ни изгони с думите: “Такова нещо няма! Вълните не са вредни!

 

Джиесемите не са вредни”. Той просто си защитаваше бизнеса. Но на другата година изкараха от мозъка му тумор с големина 12 см. И си отиде човекът, защото си е изпекъл мозъка, променил е ДНК на клетките си. Това са микровълни. Колкото е по-малка дължината на вълната, толкова е по-патогенна за клетката.”

 

Много вредни са и излъчвателите за мобилни телефони по високите сгради. Има интересен случай на човек, живещ в отсрещен блок, на когото излязъл от ритъм пейсмейкърът на сърцето. През стените и стъклата на домовете ни не бива да преминава вълна с плътност на излъчване над 10 микровата.

 

Уайфай, безжичният интернет, също е опасен за здравето, смята специалистът. Рутерът излъчва на разстояние 20 метра и вълните ни бомбардират непрекъснато. Безвредно е, ако вкараме оптичния кабел за интернет директно в компютъра.

 

Всяко нещо излъчва вълни

 

Всяко нещо излъчва вълни, т.е. има енергийно поле, независимо дали е живо или неживо, дали става дума за микроби, бацили, вируси, паразити. Ето защо човекът и всичко живо има аура - това е неговото енергийно поле. Съществуват над сто вида нанопаразити, които са много опасни, тъй като могат да увредят ДНК на клетките.

 

Институт по вирусология в Русия, където опитни радиестезисти като Анастасия Перемякина са успели да измерят дължините и амплитудите на вълните на много вируси, са установили, че всички грипни вируси излъчват два вида вълни 5 см и 21 см, независимо дали грипът е свински, Швейцария или Нова Каледония.

 

Неслучайно хомеопатичен медикамент против грип излъчва същите две вълни. При хомеопатичното лечение се използва Вселенския закон за подобието, че подобното лекува подобното. Някои хора не приемат хомеопатията, защото в нейните лекарства нямало нито една молекула от самото лекарствено вещество. Наистина, то е така разредено, понякога 1 към милион, но в процеса на разреждане течността запаметява дължината на вълната на медикамента.

 

Практически хомеопатичните лекарства лекуват с вълни. Когато държим в устата капката или гранулката хомеопатично лекарство, ние въздействаме на организма с тези две вълни - 5 и 21 см. Те преминават през всички клетки - кости, зъби, сухожилия, тъкани. Благодарение на вълновата конкуренция, която им вмъкваме отвън, вирусите престават да се размножават. Това се обуславя от явлението вълнова симптомизация. Когато вмъкнем с лекарството същата вълна, на която излъчва и вирусът, има два варианта: 1) апогеят на синусоидите на двете вълни да съвпаднат и да последва енергетичен удар - тогава вирусът не издържа на голямата амплитуда и загива; 2) ако не съвпаднат синусоидите, вълната на вируса се елиминира, като му се отнема енергетиката.

 

По подобен начин кучетата се лекуват сами, тъй като имат сетива за енергийните вълни, чуват и ултразвук. Кучето души тревите по поляната, намира подходящото растение, изяжда съвсем малко от него и си отива. След два часа отново идва и похапва от същото растение. Т.е. то взима малки хомеопатични дози и се лекува вълново.

 Химичните лекарства са насочени към това да унищожат материалната компонента на вируса, а хомеопатичните атакуват енергийната компонента. Това, че не я виждаме или чуваме, не означава, че я няма. Тялото ни и всеки орган в него има енергиен двойник и те не трябва да са разбалансирани пространствено. При всички хора, които живеят над 100 години, има идеално съвпадение на енергийния двойник спрямо съответния физически орган. Ако вследствие на носене на тежки предмети например бъбреците се смъкнат, а техните енергийни двойници си останат на мястото, от разместването вече не тече енергия към органа и той започва да боледува.

Мара КАЛЧЕВА

БЛИЦ