Мъж затри майка и дъщеря и се самоуби (обновена)

Крими

28-01-2016, 10:19

Снимка:

©Bulgariautre.bg/архив

Автор:

София Утре

Всичко от Автора

Преди да се хвърли от 6-я етаж в столичния квартал "Надежда", сам се обадил на полицията

Мъж е убил две жени в столичния квартал "Надежда", след което се е самоубил.От МВР съобщиха, че минути преди 02.00 часа през нощта на тел. 112 се обадил 53-годишен мъж от Перник. Той заявил, че е извършил двойно убийство и ще скочи от 6-ия етаж на блок в кв. "Надежда". Изпратените на място полицаи открили пред жилищната сграда безжизненото тяло на мъжа. В апартамент в блока униформените намерили телата на 45-годишна жена и 20-годишната й дъщеря.


53-годишният мъж живеел на семейни начала с 45-годишната жена и 20-годишната дъщеря. Двамата нямали общи деца. Според полицаи причината е лична, но се проверява дали е свързана с пари или изневери. Те са били заедно от около година. По първоначална информация убиецът е работил като шофьор и досега няма криминални регистрации, информира БНР.


На истинска кървава баня са се натъкнали ченгетата в столичния квартал Надежда, допълва "24 часа". На пода имало локва кръв, по стените също имало пръски. Оказало се че перничанинът убил майката и дъщерята с многократни удари с нож. В момент на ярост той посегнал към кухненския прибор и се нахвърлил върху 45-годишната майка, сочат първоначалните данни на криминалисти. След това заклал 20-годишната дъщеря, която се събудила, след което се обадил в столичното районно.


Самоубиецът е оставил предсмъртно писмо, съобщи "Нова телевизия". Според разследващите в писмото самоубиецът е посочил като причина за кървавия край леко поведение на убитите майка и дъщеря. В писмото перничанинът сочел другата дъщеря на убитата, която била жива, да бъде дадена за отглеждане на негов приятел. По първоначални данни момичето е на 12 или 15 години, казаха от полицията. С нея разговарят психолози. Не е известно дали е била в жилището през нощта.