Млади джудистки обвиняват треньора си в блудство

Крими

01-02-2016, 12:48

Снимка:

©offnews.bg

Автор:

София Утре

Всичко от Автора

65-годишният Симеон Ценев отхвърля обвиненията

Ученички обвиняват треньора си по джудо в Спортното училище в София, че е блудствал с тях. Едно от момичетата твърди, че е било изнасилено. Блудствените действия с децата са продължавали с месеци, сигнал подал един от родителите, съобщи Нова тв. Ученичките са били изплашени и са се срамували да разкажат какво им се случва. Треньорът им пък ги заплашвал, че ако разкажат на някого, ще бъдат изключени от училище. Извращенията са ставали зад стените на школата за шампиони по бойни спортове на ЦСКА в София. Жертвите са деца на 13 и 15 години, ученички в спортното училище. Твърдят, че 65-годишният им треньор по джудо Симеон Ценев е блудствал системно с тях.


Сексуалният тормоз започнал с бащински прегръдки и целувки и обещания за европейски и световни титли. Жертвите на Симеон Ценев го избрали за треньор , защото бил легенда в спортните среди, с опит над 30 години, някога начело на националния отбор по джудо. Клубът му имал и договор с училището, в което учат момичетата. Треньорът се интересувал в подробности от личния живот на жертвите си и така успявал да ги манипулира. Бил плътно до тези, които са на пансион и са далеч от родителите си, разказват момичетата. Децата му вярвали. До миналата година, когато започнал да блудства с тях. Възползвал се, докато им правел рутинните масажи след тренировки. Заключвал ги в неговия кабинет.


След дълго мълчание, едно от момичетата проговаря. Разказва всичко на педагогическия съветник на спортното училище."Терньорът ми e пускал порно и ми е казвал, че трябва да се уча от това", заяви пред Нова тв момиче, което твърди, че е жертва на блудство."Аз съм ги прегръщал, целувал съм ги, но това, в което ме обвиняват... не е вярно", каза обвиненият треньор. Треньорът Симеон Ценев отхвърля обвиненията. "Той ми отне детството", казва обаче една от непълнолетните състезателки, чието лице бе скрито. Друга девойка признава със срам: "Той ме лижеше по устата с език, по врата, по ушите..".

По случая е започнало разследване.